Aangenaam, wij zijn Klimaat Kapitaal

Een impactfonds voor een beter klimaat en sociale gelijkheid: voor én door iedereen. Wij willen echte positieve resultaten boeken en dat is hard nodig.

De daad bij het woord

De klimaatverandering moet de komende decennia prioriteit één, twee en drie zijn. De gevolgen van klimaatverandering zijn enorm en potentieel destructief voor onze maatschappij. Wij vinden dat daar verandering in kan komen!

Vanuit onze passie voor innovatie, oplossingen en het verbinden van mensen is Klimaat Kapitaal ontstaan.

Team Klimaat Kapitaal

Ons team bestaat uit enthousiaste aanjagers en verbinders.

Matthijs

Oprichter

Matthijs is opgeleid als journalist en heeft in de afgelopen jaren internationale en leidinggevende ervaring opgedaan. Zowel in de journalistiek als in de wereld van duurzaamheid en mensenrechten.

“Ik bewonder mensen die in actie komen voor positieve verandering.” Met Klimaat Kapitaal wil ik de daad bij het woord voegen en zelf een positieve impact gaan maken.

Aziz

Webdeveloper

Aziz is een gedreven ondernemer en eigenaar van ZoutPeper. Hij ondersteunt Klimaat Kapitaal op het gebied van webdevelopment en technische zaken.

Claudia

Business Development

Claudia is bedrijfskundige en heeft een Master Global business and sustainability behaald. Ze ondersteunt Klimaat Kapitaal op het gebied van bedrijfsontwikkeling en contentmarketing.

Waardevolle partners

Wij zijn trots op onze mooie samenwerkingen.

Documenten

Hieronder vind je een aantal handige documenten over Klimaat Kapitaal.

Benieuwd naar onze impact?