Investeer in positieve en tastbare klimaatactie

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Wij geloven dat investeren in klimaatmaatregelen een positieve sociale en milieu-impact maakt. 

Buiten Europa investeren we in lokale duurzame energiesystemen, in cooking stoves en eventuele andere energieproducten. De deelnemer betaalt de investering terug van de besparing en is daarna eigenaar van de producten.

Benieuwd naar de mensen achter de investeringen?

Klimaatinnovatie ondersteunen

Klimaatverandering raakt ons allemaal, maar de groep met een minder grote portemonnee wordt het hardst getroffen (hogere prijzen, natuurrampen, hongersnoden). Zij kunnen vaak zelf geen klimaatinvesteringen doen, terwijl dit juist veel kansen biedt. 

Het goede nieuws is dat er wereldwijd veel klimaatinnovaties zijn die direct een concrete positieve impact maken! Ons fonds investeert in deze projecten die bewezen CO2 uitstoot terugdringen en waarmee gebruikers er direct financieel op vooruit gaan.

Zo kan jij bijdragen aan klimaatinnovatie

Er zijn twee manieren om via Klimaat Kapitaal bij te dragen:

01

Doneren

Particulieren of bedrijven doneren aan onze organisatie. Wij investeren in duurzame projecten die we uitvoerig hebben gescreend. Donateurs worden periodiek op de hoogte gehouden over de resultaten van onze projecten en het duurzaam en sociaal rendement .

Als een project is afgerond, ontvangen wij het geïnvesteerde bedrag terug en investeren we het opnieuw. Op deze manier blijft jouw donatie impact maken!

02

Renteloos lenen

Alleen tijdelijk geld lenen? Dat is mogelijk. Je leent Klimaat Kapitaal een bedrag dat wij investeren in een van onze duurzame projecten. Na afronding van het project ontvang je het geleende bedrag terug.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Meer informatie nodig?